AMOK Metro-Cup 2023

AMOK Metro-Cup er vores hyggelige og superpopulære byorienteringsløb, hvor vi løber på fire forårs-tirsdage i maj måned.

Løbene tiltrækker normalt 200-250 deltagere og en stor del er begyndere, der gerne vil prøve orienteringssporten for første gang. Derfor har vi særligt fokus på at hjælpe dig, hvis du prøver sporten for første gang.

Vi starter tæt ved Metro / S-togs-stationer sidst på eftermiddagen, så det er nemt at tage direkte fra arbejde til de fire løb – som foregår fire forskellige steder centralt i København.

Vi har baner på 2, 3, 5, og 7 km så der er noget for alle typer af løbere. I år starter vi med et helt nyt område og et sprintnyt sprintkort over Østre Anlæg. Længere nede kan du også læse om vores para-sprintbane.

– 2. maj: Østre Anlæg
– 9. maj: Annonceres senere
– 16. maj: Annonceres senere
– 23. maj: Christianshavn

Tilmelding 2023

Tilmeldingen åbner i løbet af vinteren på AMOKs EVENT PORTAL.

Det koster kun 50 kr. / løb at deltage, og så er der faktisk rabat, hvis du er medlem af en o-klub, har din egen SI-brik og hvis du tilmelder dig alle fire løb, koster det kun 150 kr. Hvis du melder dig ind i AMOK (600 kr/år) er alle fire løb faktisk gratis.

Para-sprint: Orienteringsløb for alle

I 2020 testede vi for første gang om vi kunne tilpasse løbene til kørestols-brugere – og det lykkedes i høj grad. I løbet af de fire etaper havde vi 13 forskellige deltagere forbi som gennemførte en eller flere baner.

Kørestolsbrugere skal gennemføre den samme bane som dem der løber “3 km sprint”. Vi har blot lavet en tilpasset udgave, hvor kørestolsbrugerne får alternative poster, hvis der er poster på fx. trapper eller stejle bakker.

Du kan læse mere om sidste års para-sprintløb i Dansk Orienterings-Forbunds medlemsblad.