Prøv orienteringsløb i dag på “Find-vej-i.dk”

findveji_logo_200x200“Find vej i Danmark” er et gratis tilbud, som gør det muligt for dig at prøve orienteringsløb uden at skulle tilmelde dig eller betale noget. Du kan samtidigt løbe lige når det passer dig.

Du går ganske simpelt ind på “www.findveji.dk” og finder et område som passer dig. Det kan være en park eller strand her på Amager eller en skov i Nordsjælland. Der er masser af muligheder.

Områderne egner sig både til dig, der vil prøve selv og til jer, der gerne vil afsted som familie, hvor børnene kan få hver deres kort, så de kan deltage i skattejagten efter poster.

Dragør By og Havn er et af de spændende områder på Amager, hvor man kan gå på postjagt. Følg linket ovenfor, og I kan tage afsted om fem minutter.

Du downloader og printer kortet over det område du gerne vil løbe i, og så kan post-jagten gå i gang. Du kan være ud af døren om fem minutter.

De enkelte poster har en lille tre-bogstavs-kode som du noterer på kortet, og når du kommer hjem kan du tjekke, at du har fundet de rigtige poster. Du kan også se, hvor højt du kan komme på “Hall of Fame”-listen.

Find et tilbud tæt på dig – klik her!

Der er ruteforslag i forkellige længder og sværhedsgrader, og du bestemmer selv tempoet. ‘Find vej i Danmark’ er med andre ord både for hurtigløbere, stavgængere og familier med klapvogn.

Amager OK har selv flere områder, du kan finde vej i. Klik på navnene og gå direkte til ruter og kort.

OBS: Du vil i nogle browsere få en advarsel om at siden ikke er sikker. Det skal du blot ignorere og klikke dig videre til kortene.