Prøv orienteringsløb i dag på “Find-vej-i.dk”

findveji_logo_200x200“Find vej i Danmark” er et gratis tilbud, som gør det muligt for dig at prøve orienteringsløb uden at skulle tilmelde sig i forvejen. Du kan bare printe et kort med det samme og tage på postjagt, lige når det passer dig.

Vi har i Amager OK tegnet kort og placeret pæle du kan jagte flere steder i København og på Amager: Lige fra Kongelundsskoven i syd til DR-Byen og Amager Strand i nord. 

Turene egner sig både til dig, der vil prøve selv og til jer, der gerne vil afsted som familie, hvor børnene kan få hver deres kort, så de kan deltage i skattejagten efter poster.

Print dit kort her

Du downloader og printer kortet over det område du gerne vil løbe i, og så kan post-jagten gå i gang. Du kan være ud af døren om fem minutter.

Der er to typer af Find-vej-i orienteringsløb:

  • Stolpe/post-jagt – hvor du skal finde en røde stolpe eller hvid/orange metalplade i terrænet
  • Foto-orientering – hvor du skal matche en stribe fotos med en lokation i terrænet

De enkelte poster har en lille tre-bogstavs-kode som du noterer på kortet, og når du kommer hjem kan du tjekke, at du har fundet de rigtige poster. Du kan også se, hvor højt du kan komme på “Hall of Fame”-listen.

Her er vores 12 forskellige områder, hvor du finder baner i forskellige længder. 

Dragør By og Havn er et af de spændende områder på Amager, hvor man kan gå på postjagt. Følg linket ovenfor, og I kan tage afsted om fem minutter.

Findveji.dk – 300 tilbud i hele Danmark

Hvis du gerne vil løbe i andre områder end Amager og det centrale København, er der 300 muligheder i Nordsjælland og resten af Danmark. Tag et kig på:

-> www.findveji.dk 


Støt vores arbejde med Findveji.dk

Det er indtil videre gratis at benytte sig af Findveji-kortene og hjemmesiden. Men AMOK bruger løbende en del penge og resurser på at opdatere kort, holde pælene i god stand og holde websitet opdateret.

Derfor værdsætter vi, hvis du donerer 25 kr. pr. tur du løber på Mobile Pay: 421135.