Prøv orienteringsløb i dag på “Find-vej-i.dk”

findveji_logo_200x200“Find vej i Danmark” er et gratis tilbud, som gør det muligt for dig at prøve orienteringsløb uden at skulle tilmelde dig eller betale noget. Du kan samtidigt løbe lige når det passer dig.

Vi har i Amager OK lavet tilbud over alt – lige fra DR-Byen til Dragør og Kongelunden, og lige fra Amager Strand til Avedørelejren.

Områderne egner sig både til dig, der vil prøve selv og til jer, der gerne vil afsted som familie, hvor børnene kan få hver deres kort, så de kan deltage i skattejagten efter poster.

Dragør By og Havn er et af de spændende områder på Amager, hvor man kan gå på postjagt. Følg linket ovenfor, og I kan tage afsted om fem minutter.

Du downloader og printer kortet over det område du gerne vil løbe i, og så kan post-jagten gå i gang. Du kan være ud af døren om fem minutter.

De enkelte poster har en lille tre-bogstavs-kode som du noterer på kortet, og når du kommer hjem kan du tjekke, at du har fundet de rigtige poster. Du kan også se, hvor højt du kan komme på “Hall of Fame”-listen.

Her er vores 15 forskellige kort, som du kan downloade gratis:

Hvis du gerne vil løbe i andre områder end Amager og det centrale København, er der masser af muligheder i Nordsjælland og resten af Danmark. Tag et kig på:

-> www.findveji.dk