AMOKs stævner

Ud over vores træningsløb arrangerer AMOK også jævnligt åbne løb, byorienteringsløb og divisionsmatcher, hvor vi udbyder det bedste, vi har på hylderne.  

Generelt samler vi denne type løb på AMOKs EVENT PORTAL.

VINTERLANG 2023

De sidste mange år har AMOK arrangeret det traditionsrige “Vinterlang” sidst i januar. Her er der både overkommelige baner på ca. 2,5 km, 5 km, 7 km – og så de seriøse udfordringer på 13 og 16 km, så man virkeligt kunne mærke vinterkulden.

Vi regner med at fortsætte traditionen, så sæt kryds i kalenderen den sidste søndag i januar 2023.

Vinterlang 2018 (billedet) foregik omkring Amager Fælled. Siden har vi været forbi Holmen (2019), Frederiksberg (2020) og Islands Brygge (2022).(Foto: Ernst Poulsen).

AMOK Metr-O Cup 2023

Vi startede en ny tradition i 2019, hvor AMOK lavede en serie byorienteringsløb midt i København. Ideen var at det skulle være nemt at komme til – tæt på offentlig transport og så kommer vi rundt i byen, så vi også kommer tæt på der, hvor du bor.

Vi er allerede så småt begyndte at sætte det hold, der skal arrangere AMOK Metr-O Cup i 2023 – ligesom vi snart går i gang med at vælge de terræner, vi skal løb i næste år. Sig endelige til, hvis du synes vi skal besøge din bydel.

Tilmelding foregår via AMOKs EVENT PORTAL.

Der var hele 250 deltagere da AMOK Metr-O orientering passerede Christianshavn første gang i foråret 2019 (billedet) og siden har vi gentaget løbet i det hyggelige kvarter hvert år. (Foto: Ernst Poulsen).

Vi anbefaler, at du følger AMOK på Facebook, så vi kan holde dig opdateret.