AMOKs stævner

Ud over vores træningsløb arrangerer AMOK også jævnligt åbne løb, byorienteringsløb og divisionsmatcher, hvor vi udbyder det bedste, vi har på hylderne.  

Generelt samler vi denne type løb på AMOKs EVENT PORTAL.

Vi er allerede ved at forberede de to store løb i 2021. Et løb har vi dog måtte aflyse.

AFLYST: VINTERLANG 2021

De sidste mange år har AMOK arrangeret det traditionsrige “Vinterlang” sidst i januar. Her er der både overkommelige baner på ca. 2,5 km, 5 km, 7 km – og så de seriøse udfordringer på 13 og 16 km, så man virkeligt kunne mærke vinterkulden.

Pga. forsamlingsforbuddet og det nuværende Corona-smittepres, er løbet desværre AFLYST i 2021. Vi vender dog tilbage i 2022.

Vinterlang 2018 (billedet) foregik omkring Amager Fælled. I 2019 rykkede løbet til Holmen, mens vi i 2020 løb på Frederiksberg. I 2021 må vi aflyse løbet, men vi vender stærkt tilbage i 2022. (Foto: Ernst Poulsen).

Kongelunden (Divisionsmatch 1+2 div.)

Søndag den 18. april 2021 arrangerer AMOK divisionsmatch for o-klubberne i 1. + 2. division.

Følg begivenheden på Facebook.

Vi har et nyrevideret kort klar. Vi har baner klar – og så mangler vi bare din tilmelding. Bemærk, at selv om løbet hovedsageligt markedsføres som en divisionsmatch mellem de store klubber, så er der en hel stribe åbne baner, hvor alle kan tilmelde sig. Kom og mærk stemningen, når skoven er fyldt med o-løbere i alle aldre og tag selv en rundtur.

Tilmelding vil til den tid foregår via www.o-service.dk, hvis du er medlem af en o-klub og ellers direkte på Runamok.dk 

Divisionsmatchen i Kongelunden søndag den 18. april 2021 finder sted i Kongelunden. Her har AMOK revideret kortet helt fra bunden, så det præcist viser de vanvittigt mange grøfter og tætheder som Kongelunden byder på. (Foto: Ernst Poulsen)


AMOK METR-O CUP 2021.

AMOK Metr-O Cup er en serie byorienteringsløb, der foregår midt i København. Det er vores bud på at bringe sporten hen til dig – lige der hvor du bor eller arbejder.

Lige nu regner vi med at løbe den 4., 11., 18. og 25. maj 2021, så sæt bare kryds i kalenderen.

Vi er stadig ved at vælge de terræner, vi skal løb i næste år, så sig endelig til, hvis du synes vi skal besøge din bydel. Hvordan lyder det med en tur forbi Teglholmen?

Tilmelding foregår via AMOKs EVENT PORTAL.

Der var hele 250 deltagere da AMOK Metr-O orientering passerede Christianshavn første gang i foråret 2019 (billedet). I 2020 måtte vi skubbe løbet til august måned, men i 2021 regner vi med at være tilbage til maj måned. (Foto: Ernst Poulsen).

For alle løbene gælder det, at vi kan blive tvunget til at foretage ændringer, især hvis Corona-situationen ændrer sig. Vi anbefaler, at du følger AMOK på Facebook, så vi kan holde dig opdateret.