AMOKs stævner

Ud over vores træningsløb arrangerer AMOK også jævnligt åbne løb, byorienteringsløb og divisionsmatcher, hvor vi udbyder det bedste vi har på hylderne.  

Generelt samler vi denne type løb på AMOKs EVENT PORTAL.

I 2020 drejer det sig om tre store arrangementer:

VINTERLANG 2020

Søndag den 26. januar indbyder vi til det traditionsrige “Vinterlang.”. Her er der både overkommelige baner på ca. 5 og 8 km – og så udfordringer på 12 og 16 km, så du virkeligt kan mærke vinterkulden. Efter løbet serveres der varm suppe, så du kan få varmen tilbage i knoglerne.

Tilmelding for klub-medlemmer via www.o-service.dk
Tilmelding for alle andre på AMOK Event Portal.

Vinterlang 2018 foregik omkring Amager Fælled. I 2019 rykkede løbet til Holmen. I 2020 kan du forvente at komme rundt på Frederiksberg. (Foto: Ernst Poulsen).

AFLYST: Kongelunden (Divisionsmatch 1+2 div.)

Søndag den 19. april 2020 skulle AMOK have arrangeret divisionsmatch for o-klubberne i 1. + 2. division. Løbet er indtil videre aflyst.

Vi finder senere ud af, om løbet bliver sat i kalenderen på et andet tidspunkt – men indtil videre er løbet altså aflyst. Men vi har et nyrevideret kort klar. Vi har baner klar – og så håber vi, at vi kan indbyde til et spændende løb på et andet tidspunkt. Tilmelding vil til den tid foregår via www.o-service.dk, hvis du er medlem af en o-klub og ellers direkte på Runamok.dk 

Divisionsmatch i Kongelunden den 19. april er aflyst. (Foto: Ernst Poulsen)


AMOK METR-O BYORIENTERING 2020

Samtlige fire tirsdage i maj 2020 gentager AMOK succesen “AMOK Metr-O Byorientering.” Vi anbefaler, at du følger etaperne på Facebook.

Tilmelding foregår via AMOKs EVENT PORTAL.

Der var hele 250 deltagere da AMOK Metr-O orientering passerede Christianshavn i foråret 2019. Derfor vender vi også tilbage til voldene i 2020. (Foto: Ernst Poulsen).