AMOKs stævner

Ud over vores træningsløb arrangerer AMOK også jævnligt åbne løb, byorienteringsløb og divisionsmatcher, hvor vi udbyder det bedste vi har på hylderne.  

Generelt samler vi denne type løb på AMOKs EVENT PORTAL.

I 2020 drejer det sig om tre store arrangementer:

VINTERLANG 2020

Søndag den 26. januar indbyder vi til det traditionsrige “Vinterlang.”. Her er der både overkommelige baner på ca. 5 og 8 km – og så udfordringer på 12 og 16 km, så du virkeligt kan mærke vinterkulden. Efter løbet serveres der varm suppe, så du kan få varmen tilbage i knoglerne.

Tilmelding for klub-medlemmer via www.o-service.dk
Tilmelding for alle andre på AMOK Event Portal.

Vinterlang 2018 foregik omkring Amager Fælled. I 2019 rykkede løbet til Holmen. I 2020 kan du forvente at komme rundt på Frederiksberg. (Foto: Ernst Poulsen).

ÅBENT LØB: Kongelunden (Divisionsmatch 1+2 div.)

Søndag den 19. april 2020 arrangerer AMOK divisionsmatch for o-klubberne i 1. + 2. division. Vi forventer mindst 400 deltagere, når toppen af de danske o-klubber slås om point i kampen om at blive Danmarks bedste o-klub.

Stævnet finder sted i Kongelunden, der er både kendt og berygtet for sine ufatteligt tætte krat og mange grøfter. I år er kortet helt nyrevideret, så du kan forvente et fedt løb. Husk, at løbet ikke kun er for dem, der deltager i divisionsmatchen: Du kan også deltage på en af de mange åbne baner, som rækker lige fra begynderbaner til svære baner for de erfarne løbere. Tilmelding foregår via www.o-service.dk, hvis du er medlem af en o-klub og ellers direkte på Runamok.dk 

Kom til åbent løb og divisionsmatch i Kongelunden den 19. april. (Foto: Ernst Poulsen)


AMOK METR-O BYORIENTERING 2020

Samtlige fire tirsdage i maj 2020 gentager AMOK succesen “AMOK Metr-O Byorientering.” Vi anbefaler, at du følger etaperne på Facebook.

Tilmelding foregår via AMOKs EVENT PORTAL.

Der var hele 250 deltagere da AMOK Metr-O orientering passerede Christianshavn i foråret 2019. Derfor vender vi også tilbage til voldene i 2020. (Foto: Ernst Poulsen).