AMOKs stævner

Ud over vores træningsløb arrangerer AMOK også jævnligt åbne løb, byorienteringsløb og divisionsmatcher, hvor vi udbyder det bedste vi har på hylderne.  

Generelt samler vi denne type løb på AMOKs EVENT PORTAL.

I 2020 drejer det sig om tre store arrangementer:

VINTERLANG 2020

Søndag den 26. januar indbød vi til det traditionsrige “Vinterlang.”. Her var der både overkommelige baner på ca. 5 og 8 km – og så udfordringer på 12 og 16 km, så man virkeligt kunne mærke vinterkulden. Efter løbet blev der serveret varm suppe, så man kunne varmen tilbage i knoglerne.

 

Vinterlang 2018 foregik omkring Amager Fælled. I 2019 rykkede løbet til Holmen. I 2020 kom løberne rundt på Frederiksberg. (Foto: Ernst Poulsen).

AFLYST: Kongelunden (Divisionsmatch 1+2 div.)

Søndag den 19. april 2020 skulle AMOK have arrangeret divisionsmatch for o-klubberne i 1. + 2. division. Løbet er indtil videre aflyst.

Vi finder senere ud af, om løbet bliver sat i kalenderen på et andet tidspunkt – men indtil videre er løbet altså aflyst. Men vi har et nyrevideret kort klar. Vi har baner klar – og så håber vi, at vi kan indbyde til et spændende løb på et andet tidspunkt. Tilmelding vil til den tid foregår via www.o-service.dk, hvis du er medlem af en o-klub og ellers direkte på Runamok.dk 

Divisionsmatch i Kongelunden den 19. april er aflyst. (Foto: Ernst Poulsen)


AMOK METR-O BYORIENTERING 2020

Vi skulle egentlig have løbet AMOK Metr-O Cup i maj, men pga. Corona-virus har vi udskudt løbet til august.

Samtlige fire tirsdage i august 2020 gentager vi altså succesen “AMOK Metr-O Byorientering.” Vi anbefaler, at du følger AMOK på Facebook, så holder vi dig opdateret.

Tilmelding foregår via AMOKs EVENT PORTAL.

Der var hele 250 deltagere da AMOK Metr-O orientering passerede Christianshavn i foråret 2019. I år sætter myndighederne nogle grænser for deltagerantallet, men vi vender tilbage til voldene i august. (Foto: Ernst Poulsen).