AMOK Ungdomstræning

Til AMOK’s normale tirsdagstræningsløb vil du blive mødt af en af vores ungdomstrænere: Stine, Gitte, eller Andreas, der sørger for særlig instruktion og nogle gange også særlige øvelser, hvor du lærer orienteringsløb helt fra bunden.

Du skal blot møde op præcist kl. 17.30, hvor ungdomsløberne mødes til fælles introduktion.

Vi lærer dig alt om kortsignaturer, brug af kompas og hvordan du finder vej på tværs af by og skov. Du starter med at løbe på veje og stier, men inden du ser dig om, bliver du utroligt skarp til at læse kort og finde vej på tværs af det hele.

Du bestemmer selv om du vil løbe eller gå ruterne, eller om tage dig tid og nyde naturen. Vi har kun fokus på, at det skal være sjovt og hyggeligt at lære at orientere sig i skoven.

De første gange kan du bare møde op til træningsløb, men i længden er det en stor hjælp for ungdomstrænerne, hvis de ved, hvor mange der kommer. Derfor må du gerne sende en af dem en mail / sms i weekenden før, hvis du ved du kommer.

AMOK Ungdomstrænere
Stine
Mail: stinemac@gmail.com
Mobil: 30 66 45 05

Gitte
Mail: 2gittejensen@gmail.com
Mobil: 50 60 44 70

Klubture og ungdomsture

Tre gange om året drager vi i samlet flok (40-50 løbere) afsted på klubtur til de såkaldte divisionsmatcher, hvor vi løber mod andre klubber.

Vi sørger for fælleskørsel og for at hjælpe dig med at finde den rigtige bane. Til disse løb kan alle løbere – også begyndere – hente point til klubben bare de gennemfører banen. Samtidigt er det tit større skove, vi løber i så man får mulighed for at prøve sejere udfordringer, end dem vi kan byde på på Amager.

Klubberne på Sjælland laver også hyggelige ungdomsture til Sverige, hvor man mødes med ungdomsløbere på tværs af klubberne hen over en weekend. Her er der ofte langt større skove, stejlere bakker, flere klipper og enorme myg. What’s not to like?

AMOKs ungdomstræner Asker Øhlenschlæger (i midten) i gang med at instruere Mads (th), Snorre (tv) og Viggo (uden for billedet) før de bliver sendt ud i Kongelunden.

Bliv medlem

Det koster 20 kr at løbe med til hvert træningsløb i AMOK, men det er så billigt at melde sig ind som ungdomsløber, at det kan betale sig efter blot 2-3 træningsløb. Hvis du indbetaler ungdomskontingentet (se nedenfor) på mobilepay 96955 er du medlem med det samme og alle træningsløb er gratis.

De første tre måneder er tillige gratis, men spørg Stine, Gitte, Andreas eller Asker, så hjælper de dig på vej.

Ungdomsmedlemskab koster:
Under 8 år: gratis.
9 – 14 år: 25 kr/år.
15 – 21 år: 150 kr/år.
Du melder dig ind her