Nyheder – AMOK på Facebook

Følg Amager Orienteringsklub på Facebook
AMOK har to “sider” på Facebook, som du bør kende:
AMOK – Amager Orienteringsklub – der er vores åbne facebook-side. 
Amager Orienteringsklub – internt forum – der er vores interne facebook-gruppe.

AMOK’s Facebook-side
Den nemmeste måde at følge med i klublivet og samtidigt få besked om alle de orienteringsløb vi arrangerer, er ved følge – AMOK – Amager Orienteringsklub – som er den åbne side. Den er åben for alle og du behøver ikke være medlem for at følge siden.

Her slår vi besked op om alle træningsløb, klubture og divisionsmatcher vi deltager i. Når vi slår løb træningsløb op, er det en stor hjælp, hvis du markerer om du “deltager” eller er “interesseret”, så vi bedre kan trykke det rigtige antal kort.

Det er kun en håndfuld redaktører der kan lave opslag på siden, men I må hellere end gerne kommentere, like og dele vores opslag. 

Nedenfor har vi indlejret et feed fra vores åbne side.

AMOK’s “interne” Facebook-gruppe

Vi har også en Facebook-gruppe – Amager Orienteringsklub – internt forum. Selv om det er et “internt” forum, så behøver du ikke være medlem af klubben for at være med i gruppen.

Her kan alle lave opslag. Hvis du kører til et større stævne og har plads i bilen, så lav gerne et opslag. Det gælder også, hvis du gerne vil køre med andre. Det sker også tit at medlemmer laver et opslag med fotos fra et fedt stævne eller deler links til interessante løb. 

AMOK på Instagram
AMOK har også en Instagram side, hvor et par af medlemmerne slår billeder og korte videoer op fra de løb vi deltager i. Følg os gerne. 


Amager Orienteringsklub hører til blandt de tre største orienteringsklubber på Facebook. Følg os her, så får du besked, når vi arrangerer løb i nærheden af dig.