AMOK’s mestre og divisionsmatcher

AMOK Klubmestre 2019: Gert Nielsen og Vera Mullerova (Foto: Ernst Poulsen)

AMOK’s klubmesterskab er de sidste mange år blevet afgjort i forbindelse med årets sidste divisionsmatch. Her løber alle deres sædvanlige baner – og formand Rolf udregner ud fra løbstiderne, hvilke løbere der har klaret sig bedst.

Her bliver der både taget hensyn til køn og alder og hvor hurtig en kilometertid man kan forventes af have i den aldersgruppe. Det betyder også, at klubmestertitlen er gået til løbere i mange forskellige aldersklasser.

Fra 2018 har klubben indført et særskilt klubmesterskab for hhv. mænd og kvinder.

Kun een løber har formået at vinde klubmesterskabet hele tre gange: Søren Albæk Jensen.

Fra 6. division til 5. division til 4. division… og…

AMOK blev stiftet i 2008 og allerede året efter deltog klubben i Dansk Orienterings-Forbunds divisionsturnering, hvor klubberne løber mod hinanden.

Divisionsmatcher lyder drabeligt, men selv om de hurtigste løbere i eliteklasserne kan hente flere point end begyndere, så er der point at hente i mange forskellige alderskategorier. Det betyder også at AMOK har stort fokus på at få begyndere med til divisionsmatcher. Her er stemningen altid i top og begyndere bidrager ofte med værdifulde point.

Som man kan se lykkedes det efter fire år at rykke op i 5. division i 2013. Det samme skete fire år senere, hvor klubben rykkede op i fjerde division, hvor vi ligger lige nu. Her har vi både løbet om op- og nedrykning, men det er lykkedes at blive i 4 division.

Som man kan se har vi nu også tilbragt fire år i 4. division og AMOK vandt årets første divisionsmatcher suverænt og skal derfor løbe om oprykning til 3. division den 10. oktober 2021. Rent statistisk ville det være smukt, hvis det lykkedes klubben at rykke op lige præcist i år.

Mesterskabsmedaljer

AMOK er en breddeklub, hvor der er løbere i alle aldre og alle niveauer. Men klubbens medlemmer har også vundet enkelte medaljer til de danske mesterskaber, og de skal selvfølgelig også hyldes:

MEDALJETAGERE TIL DANSKE MESTERSKABER

2021
– DM Mellem, Grejsdalen: D14: Liv Lundsgaard: Bronze

2020
DM Mellem, Aggebo-Græsted, D10, Emma Lundsgaard: Sølv
DM Mellem, Aggebo-Græsted, D35, Sarah Naomi Thomsen: Bronze

2017
DM Nat, Jægersborg hegn, H35, Christian Olsen: Bronze

2016
– DM Stafet, Gribskov, D21, Vera Mullerova (AMOK), Roser Marre Badallo (AMOK), Mette Stub (PI): Bronze


Har vi glemt nogen på medaljelisten, så send en mail til ernst@ernstpoulsen.com, så opdaterer vi oversigten.

Mette Stub (PI), Roser Badallo (AMOK) og Vera Mullerova (AMOK) vandt bronze i D21 ved DM-stafet i 2016.